ОПИСАНИЕ

 

КАНАДСКИ КАМИНИ

В нашият съвременен свят, енергоносителите са изключително скъпи. Всички искаме да заменим скъпото парно и електрическо отопление с по-ефективни и икономични източници на топлина!
Ние Ви предлагаме едно изключително оригинално и реално решение – патентованите Канадски камини, известни в Канада и САЩ като “FREE FLOW” – свободно движение на въздуха.

СУПЕР ИКОНОМИЧНИ

„Канадски Камини“  ни отопляват най-икономично, защото :  

* работят с най-евтините горивни материали – дърва, пелети, брикети и др.

* имат най-ниска първоначална инвестиция 

*  изключително лесни за обслужване – работят 8 часа с едно зареждане и се почистват един – два пъти на седмица !

Посещаваме семинари в завода производител и участваме на различни изложения в България и Европа.

Камините работят на принципа на Газ-генератора – тоест тлеещо горене. Дървата, пелетите, еко брикетите и др. изгарят напълно в два етапа:
1. В първата камера горивото не гори, а тлее. Получава се „пиролиза“ и така се отделят горивни газове в продължение на 8 часа.
2. Във втората камера горивните газовете изгарят на 100% благодарение на вградените инжектори които вкарват допълнително кислород в камината !
С подаването на въздух в горивната камера от две клапи, вие можете да регулирате – увеличавате и намалявате температурата на камината.
Така се постига абсолютно пълно изгаряне или „ ЧИСТО ГОРЕНЕ” и с едно зареждане, камините работят 8 часа, което ги прави супер икономични.

СУПЕР ЕФЕКТИВНИ

„Канадските камини“ са ПАТЕНТОВАЛИ СВОЯТА ВЪЗДУШНА РИЗА, защото са 2 пъти по ефективни от останалите печки и камини. Каква е основната разлика с останалите отоплителни системи откъдето идва и невероятната ефективност : :

1. В горивната камера са вградени стоманени тръби, които поемат хладен въздух под камината, нагряват го в горивната камера и го изтласкват от горе в помещението с температура от 80 до 120 градуса!!! ( вижте снимката с напречен разрез на камината) Така се получава естествена конвекция, без вентилатори, без електричество и без никакъв шум.
2. БЕЗ ТОПЛИННИ ЗАГУБИ – тръбите покриват изцяло стените на горивната камера и така поемат цялата топлина от горивния процес, вкарват я в помещението, а в димоотвода ( комина) излиза САМО топъл дим ! Почистването е много лесно, защото в камините не остава почти никакъв отпадък! Почистват се един – два пъти в седмицата.
Канадските камини са разработени в 6 размера: за помещения от 100м3 до 1300м3 и така имат безкрайни приложения. От стаи с различна големина до гаражи, вили, оранжерии, работни помещения, читалища, зали, ресторанти, цехове, складове, при производството на бетонови изделия, ферми и много други. Могат да се използват и за сушилни на дървен материал, билки, гъби, плодове и зеленчуци. За всеки модел и размер камини се предлагат стойки от стоманени тръби за бърз и лесен монтаж!

 

КАНАДСКИТЕ КАМИНИ са:

                                                        СУПЕР ИКОНОМИЧНИ – с най-високо ефективно КПД – 75% !!!
Мощни и бързи нагреватели на въздуха, чрез естествена конвекция!
Бързо и равномерно затопляне на помещения с размери от 100 до 1300 м3!
Време за работа с едно зареждане – 8 часа, без никакви ангажименти !
Напълно независими от електричество !
Абсолютно безопасни за работа !
Бърз и лесен монтаж за 10 минути – поставяте я върху стойката, закачате димоотводите и готово!
Изключително дълъг живот на експлоатация – стени от въглеродна стомана с дебелина 4 мм !!!
СУПЕР ЦЕНИ !!! Без аналог и конкуренция. Изгодни условия при изплащане на лизинг.
Специялни цени за транспорт и доставка до всички населени места в България .
Канадските камини са патентовани, и имат всички необходими сертификати за съответствие и ръководство за експлоатация.
За поръчки Радка Николова – телефон, Viber, WhatsApp: 0897 87 12 12
За технически въпроси на телефон, Viber, WhatsApp : 0897 87 15 15

 

 

 

 

 Канадски камини без стъкло – от 6 Квт до 45 Квт :

 

Канадски камини със стъкло – от 6 Квт до 45 Квт :

 

 

Цените за транспорт до ВАШИЯ ДОМ 

доставка

В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ:

 

Срок на доставка от 24 до 48 часа

При поръчка на 2 броя камини, заплащате цената за транспорт на 1 брой !!!

За цени на транспорт с наложен платеж позвънете на тел. 0897 87 12 12.

 

В ЦЯЛА ЕВРОПА: 

Цените за транспорт на Канадски Камини до вашия дом в цяла Европа са от 150€ до 300€.

При поръчка на 2 броя камини, заплащате цената за транспорт на 1 брой !!!

Срок на доставка от 5 до 7 дни.

Забележка: цените за транспорт са приблизителни и се влияят от промяна в цените на горивата !

Във фирмата работят високо квалифицирани специалисти с богат професионален опит и познания в областта на съвременните отоплителни и вентилационни системи. Следим новостите в световната индустрия за алтернативни системи за отопление и горива.  Това е изключително важно сега, когато непрекъснато се покачват цените на тока, парното и газта. Посещаваме семинари в завода производител, както и изложения в Европа.

 Вие, нашите клиенти, сте най-важни за нас. Подхождаме индивидуално към всеки, стремим се да удовлетворим всяко Ваше желание, да предложим адекватно решение за отоплението на всяко помещение, къща, цех, оранжерия и други. Ценим високо Вашето време и пари. Работим за Вашето доверие коректно, професионално и отговорно. Гарантираме Ви, че всички наши клиенти са доволни и ни препоръчват на свои близки и приятели, тъй като:
Канадски Камини работят с най-евтините материали,
имат най-ниска първоначална инвестиция и са с изключително лесно обслужване – работят 8 часа с едно зареждане и се почистват един път на седмица !

сертификат за качество,

Канадските камини Калгари, Ванкувър, Монреал, Квебек, Торонто и Онтарио  са успешно тествани в европейска лаборатория и притежават сертификат за качество, екология и безопасност по европейския стандарт. Сертификатът за съответствие е документ, издаден, за да се потвърди, че продуктите, системата за качество, системата за управление на качеството, системата за управление на околната среда,  отговарят на изискванията на  стандарта , определен от действащото законодателство.